Opreşte tăierea pădurii Ciric!

Share

Mulţumiri pentru sutele de semnături la petiţia online. Ele vor fi printate, prezentate presei şi depuse la Primărie. Am făcut şi un flyer, distribuit zilele acestea în oraş. Astfel, şi mai mulţi ieşeni vor afla despre intenţia primarului de a tăia o parte din pădurea Ciric. Sperăm ca acest om să se oprească la timp. Oricum, noi încercăm tot ce este omeneşte posibil pentru a-l convinge să cruţe copacii.

Tags: ,

13 Responses to “Opreşte tăierea pădurii Ciric!”

 1. stoicescu emilian says:

  strandul a fost distrus,acum distrugem si padurea ciric si asa mai departe

 2. stoicescu emilian says:

  “Opreşte tăierea pădurii Ciric!”

 3. Oana Trufin says:

  “Opreste taierea padurii Ciric!!!!!”

 4. Oana Trufin says:

  Trebuie sa opriti taierea padurii Ciric!!!!

 5. Elvira says:

  Padurea Ciric nu este a voastra! Opriti taierea ei!

 6. ioana says:

  Opriti taierea padurii Ciric!!! Cat trebuie sa mai luptam pentru un colt de spatiu verde?!

 7. Andreea says:

  “Opreşte tăierea pădurii Ciric!”

 8. Catalin says:

  “Opreşte tăierea pădurii Ciric!”

 9. Florin says:

  Opriti taierea padurii ciric!!!

 10. dandan says:

  Sa nu taie padurea primarul Nechita!Va rugam!Si sa plateasca pentru ilegalitatea de langa Palatul Culturii.Constructiile fara autorizatie obtureaza vederea palatului care se vedea inainte si din vale din Podul Ros!Si sa se mearga pana la capat!!! Asa cum Nechita sfideaza hotararea curtii judecatoresti din ORADEA prin continuarea lucrarilor asa sa fie pedepsit iar mastodontii aia sa dispara!Nu uitati ieseni :Unde-i lege nu-i tocmeala! Cand vom respecta aceste principii vom trai mai bine!Sa nu ne para rau daca daramam aceste cladiri.Sunt ale unor mafioti!Creeaza locuri de munca (dar nu produc nimic!!)cica…vanzatori,femei de servici ,paznici carora li se va da o mizerie de 5-6-7-8…maxim 10milioane/luna.Daca vor sa creasca economia sa investeasca in productie sau ceva util…nu Spatii de inchiriat!Numai la asta se gandesc viermii astia!Noi suntem dispusi sa muncim dar sa castigam banii pentru un trai decent.Sa creeze locuri de munca decente,daca vor sa invensteasca in ceva!

 11. david says:

  Sa nu taiati padurea ! Ca ce taiati,taiat ramane!Nu mai pune nimeni botul la vrajeala voastra!Plantati copaci,asteptatii sa CREASCA !!Si dupa aia aveti dreptul moral sa defrisati!Dar ma injosesc folosind cuvinte prea sofisticate pentru alde voi canaliile de la carma Iasului!

 12. aNDREI says:

  “Opreşte tăierea pădurii Ciric!”

 13. Zena says:

  E foarte usor sa distrugi natura, spatiile verzi , padurea , locuri de relaxare si de recreere care si asa sunt putine in Iasi.
  De ce oare nu aveti idei mai stralucite de a repara si a investi in locuri cu adevarat necesare: scoli, spitale, muzee, etc.Ideea e ca odata distrus ceva asa va ramane, de ce nu va venit ideea sa plantati hectare de padure nu sa le taiati???Dar cred ca e in natura noastra, mai usor , sa distrugem decat sa facem un lucru bun.Asta se face de 20 de ani , de aceea am ajuns unde suntem acum …….pppfffffffffff.
  STOP DEFRISARII PADURII DE LA CIRIC !!!!!

Leave a Reply