Idei pentru Iaşi – noi propuneri

Share

Dintre materialele venite pe e-mail, l-am selectat pe cel mai reprezentativ. Aşteptăm în continuare idei, critici sau observaţii privind aceste spaţii ori altele la care v-aţi gândit dumneavoastră. Reamintim că proiectul nu vizează doar realizarea de microparcări. Locuitorii din zonele respective pot să decidă, de exemplu, pentru amenajarea unor spaţii verzi. Important e ca funcţionarii Primăriei să fie puşi la lucru şi să transforme util şi estetic maidanele din faţa blocurilor.

Dl. Andronache
„Nu inteleg de ce trebuie sa semnaleze cetatenii locurile astea. Trebuie sa fii orb să nu-ti sara in ochi in fiecare zi. Daca primaru are nevoie de locuri cateva sint fix la bulevard. Astea-s la o trecere cu masina pe bulevardul de la Cug. Poate or mai fi si intre blocuri. Da macar unde este acu mocirla poate sa se puna o mana de asfalt sa nu arate in halul ala masinile in noroi. Stau aicea ca la tara numai carutele lipsesc.”


Tags: , , ,

3 Responses to “Idei pentru Iaşi – noi propuneri”

 1. anonimus says:

  Poate terenurile or fi proprietate privata sau in litigiu si atunci nu se poate construi nimic pe ele nici amenaja. Eu asa stiu dupa ce vad in fotografii.Acolo candva au fost case si sigur au fost revendicate sau incearca cineva sa intre in posesie.

 2. Ilie says:

  Pai asa se poate pune si zona aia pe dreapta, de dupa pod, cum mergi dinspre Podu Ros spre CUG. Langa prima intersectie. Nimeni nu face nimic acolo. Sunt numai gunoaie si-atat. N-am auzit de nici un fel de proiect acolo.

 3. Dumitru Oprea says:

  @Anonimus&Ilie:
  Toate observatiile si propunerile primite pentru proiectul Idei pentru Iasi sunt binevenite. Scopul este de a puncta locurile in care este nevoie sa se schimbe, sa se imbunatateasca ceva. Pentru fiecare astfel de idee urmeaza sa fie facute demersuri catre institutiile abilitate pentru a vedea care este situatia juridica a terenurilor, astfel incat sa le dam o destinatie utila si sa nu le mai vedem in starea de degradare in care se afla. Chiar si pentru cele private, intr-un fel sau altul, proprietarii lor trebuie sensibilizati sa nu le lase in paragina.

Leave a Reply